Als een vis in het water

Als een vis in het water

Hallo lieve lezer, ik ben Sanne Horlings, 27 jaar, afgestudeerd als Bloemiste en vormgever. Ik heb een ontzettende liefde voor interieur en alles daar omheen. Zolang als ik weet ben ik daarmee bezig en altijd opzoek naar nieuwe producten en designers. Deze passie deel ik graag met andere mensen op mijn blog Draad en Spijker. Liefs Sanne♡

De winkel &Klevering leerde ik kennen toen ik een vriendin af en toe hielp in een ijswinkel. Steeds toen ik vanaf het station naar de ijswinkel liep kwam ik langs deze mooie winkel, met producten wat ik voor een groot deel wel heel graag (toen nog) op mijn kamer wou hebben staan. Natuurlijk was mijn kamer daarvoor veelste klein. Nu een paar jaren later, heb ik (samen met mijn vriend/verloofde) een groter huis. Beschikbaar voor meer mooie producten, het jammere is wel dat ik voor de liefde hier in Emmen terecht ben gekomen en Emmen “snik snik” geen &Klevering store heeft. Maar gelukkig hebben ze veel items bij orangehaus in de online shop.

Zo kwam ik daar de vis borden tegen uit de nieuwe collectie, deze bestaat uit een kreeft en zeven vissen die allemaal uniek zijn omdat ze met de handgemaakt worden (deze zijn ontworpen door Anouk, dit is de favoriete ceramiste van &klevering). Ook hebben ze vrolijke kleuren en staan mooi in de zonnige periode die er weer aan begint te komen. De borden kan je gerust in de vaatwasser zetten, en zijn dus makkelijk om schoon te maken.

 

De borden zijn leuk te gebruiken voor bijvoorbeeld feesten/ verjaardagen, maar ook om een vis menu op te presenteren. Wij gebruiken ze zelf op een hele andere manier! We vinden ze zo mooi, dat we het zonde vinden om ze in de kast te zetten. Dus hebben we besloten om de kreeft en de vis aan de muur te bevestigen. De kleuren van de borden komen mooi overeen met de kleuren van het nieuwe plan voor in het interieur (die we nu tot nu toe nog half hebben klaar gemaakt. Gelukkig gaat dit ook niet zo lang meer duren voordat alles beneden klaar is zoals we graag willen.). Ook kan je deze borden goed combineren met andere kunstwerkjes. Waardoor je nog een grotere gebaar kan maken op de muur.

 

Nu dat alles op de muur hangt, ben ik ontzettend blij met het eindresultaat. Hoe vind jij het geworden?

En heb je al een favoriete vis gevonden?

Liefs Sanne ♥

www.draadenspijker.nl

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden